Ndryshimi mes inspektimeve të "Maliq bej Bushati"

rikolokim i nevojshem
v
(rikolokim i nevojshem)
{{Kutia Politikan
{{Kutia Politikan|Emri=Maliq bej Bushati|Figura=|Madhësia e Figurës=230px|Detyra=Kryeministër dhe zëvendësisht sekretar i Partisë Fashiste|Fillimi i afatit=[[12 shkurt]],|Mbarimi i afatit=[[10 maj]], [[1943]]|Paraardhësi=[[Zef Kadarja]]|Pasardhësi=Libohova|Datëlindja=[[8 korrik]] [[1880]]|Vendlindja=[[Shkodra|Shkodër]], [[Perandoria Osmane]]|Datëvdekja=[[1946]]|Vendvdekja=[[Tirana|Tiranë]], [[Republika Popullore e Shqipërisë]]|Kombësia=Shqiptar|Profesioni=|Bashkëshortja=|Detyra2=Ministër sekretar shteti për Punët e Mbrendshme|Fillimi i afatit2=[[12 prill]], [[1939]]|Mbarimi i afatit2=[[3 dhjetor]], [[1941]]|Paraardhësi2=km [[Eqrem bej Libohova]]; mpf [[Kolë Bibë Mirakaj]]|Pasardhësi2=[[Mustafa Kruja]]}}
|Emri=Maliq bej Bushati
|Figura=
|Madhësia e Figurës=230px
|Detyra=Kryeministër dhe zëvendësisht sekretar i Partisë Fashiste
|Fillimi i afatit=[[12 shkurt]],
|Mbarimi i afatit=[[10 maj]], [[1943]]
|Paraardhësi=km [[Eqrem bej Libohova]]; spf [[Kolë Bibë Mirakaj]]
|Pasardhësi=Libohova
|Datëlindja=[[8 korrik]] [[1880]]
|Vendlindja=[[Shkodra|Shkodër]], [[Perandoria Osmane]]
|Datëvdekja=[[1946]]
|Vendvdekja=[[Tirana|Tiranë]], [[Republika Popullore e Shqipërisë]]
|Kombësia=Shqiptar
|Profesioni=
|Bashkëshortja=
|Detyra2=Ministër sekretar shteti për Punët e Mbrendshme
|Fillimi i afatit2=[[12 prill]], [[1939]]
|Mbarimi i afatit2=[[3 dhjetor]], [[1941]]
|Paraardhësi2= [[Zef Kadarja]]
|Pasardhësi2=[[Mustafa Kruja]]}}
 
'''Maliq bej Bushati''' ([[Shkodra|Shkodër]], [[8 Korrik|8 korrik]] [[1880]] - [[Tirana|Tiranë]], [[14 shkurt]] [[1946]]) nëpunës, ministër e kryeministër shqiptar.
Anonymous user