Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

:Pajtohem me ty, lidhjet duhet të kenë informacion të mirë dhe sa më pak synim financiar. [[Përdoruesi:Dori|Dori]] | [[Përdoruesi diskutim:Dori|Diskuto]] 10 Shtator 2006 03:43 (UTC)
 
Termi <u>informim </u> këtu nuk e ka kuptimin e informit të lexuesve për fleta të internetit por thjeshtë informim se ku lexuesi mund të gjejë të dhëna mbi përmbajtjen e artikulli për tu kuptuar më mirë ky seksion është i ngjashëm me seksionin '''Burim i të dhënave''' (literatura/referimet) me një dallim që këtu kemi të bëjmë me burime elektronike të paraqitura në internet dhe nuk janë të daluradallura në shtyp. Për më thjesht shikoni [[Wikipedia:Vini Re!|këtu]].--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 10 Shtator 2006 14:58 (UTC)
 
Anonymous user