Dallime mes rishikimeve të "Skënderbeu dhe Shqipëria në kohën e tij"

Faqe e re: '''Skënderbeu dhe Shqipëria në kohën e tij''' libër me autor Kasem Biçoku dhe Pavli Haxhillazi (red.). Botuar në Tiranë nga "Botimpex", në vitin 2005. Faqe 277. ISBN 99927-82...
(Faqe e re: '''Skënderbeu dhe Shqipëria në kohën e tij''' libër me autor Kasem Biçoku dhe Pavli Haxhillazi (red.). Botuar në Tiranë nga "Botimpex", në vitin 2005. Faqe 277. ISBN 99927-82...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user