Ndryshimi mes inspektimeve të "Agjërimi në Islam"

v
 
== Përkufizimi ==
Muslimanëve u ndalohen kënaqësitë trupore (e ngrëna, e pira dhe të pasurit marrëdhënie seksuale bashkëshortore) nga [[Namazi i mëngjesit|sabahu]] (në [[Agimi|agim]]) deri në [[Namazi i mbrëmjes|aksham]] (në [[Perëndimi i diellit|perëndim]]).
 
== Ramazani ==
Anonymous user