Ndryshimi mes inspektimeve të "Wolfgang Amadeus Mozart"

info
(informacion)
(info)
Ai shpesh kaloi shumë kohë në tastjerë , mbledhje nga të tretat , të cilat ai ishte gjithnjë grevistë , dhe kënaqësinë e tij tregoi se ajo dukej e mirë .... Në vitin e katërt të moshës së tij babai i tij , për një lojë si ajo ishin , filluan për ti mësuar atij një minuet dhe pak pjesë në të tastjerë .... ai mundte ta luajë atë të përkryer dhe me delikatesë më të madhe , dhe duke e mbajtur pikërisht në kohë .... në moshën pesë vjeçare , ai ishte tashmë kishte kompozuar copa të vogla , të cilat ai luajti atit të tij i cili ka shkruar ato .
 
Biografi i Maynard Solomon vë në dukje se , ndërsa Leopold ishte një mësues i përkushtuar për fëmijët të tij , ka të dhëna se Mozart ishte i etur për të përparuar përtej asaj që ai u mësoi .Kompozita e tij e parë spërkati dhe përpjekjet e tij me zhvillim të parakohshëm me violinë ishin të iniciativës së tij dhe erdhi si një e papritur për babain e tij . Leopold përfundimisht hoqi dorë kompozimin kur talentet muzikore e djalit të tij u bë e qartë . Në vitet e tij të hershme , babai i Mozartit ishte mësuesi i tij vetëm . Së bashku me muzikë , i mësonte fëmijët e tij gjuhë dhe lëndët akademike .dhe na hankshi mutin te tan
 
=== 1762-1773 : Udhëtimi ===
Anonymous user