Ndryshimi mes inspektimeve të "Wolfgang Amadeus Mozart"

v
U kthyen ndryshimet e 79.106.126.151 (diskutimet) në versionin e fundit nga Tiimiii.
(INFO)
v (U kthyen ndryshimet e 79.106.126.151 (diskutimet) në versionin e fundit nga Tiimiii.)
Etiketa: Rollback
Në Milano , Mozart shkroi Mitridate opera, re di Ponto (1770 ), i cili është kryer me sukses . Kjo çoi në komisionet mëtejshme opera . Ai u kthye me babain e tij më vonë dy herë në Milano ( Gusht- dhjetor 1771 ; tetor 1772 - mars 1773 ) për kompozitat dhe premiera e Ascanio në Alba ( 1771 ) dhe Lucio Silla ( 1772 ) . Leopold shpresonte se këto vizita do të rezultojë në një takim profesional për djalin e tij në Itali , por këto shpresa nuk u realizuan .
 
Nga fundi i udhëtimit të fundit italian , Mozart shkroi veprat e tij të para që luhet ende të kryhet gjerësisht sot .iwrjHGFUOWHEIGFYP
 
== 1773-1777 : Punësimi i në gjykatën e Salzburgut ==