Hape menynë kryesore

Changes

small
{{Ky artikull|Ky artikull merret me qytetin '''Prizreni'''. Për artikullin [[Komuna e Prizrenit]] shiko në fletën përkatëse.}}
<div style="position: relative">[[Skeda:RR PRI.PNG|thumb|[[komuna e Prizrenit|{{PAGENAME}}]] dhe rajoni rreth Prizrenit]]
<div style="position: absolute; right: 80px; top: 50px"><small>[[Mitrovica]]</small></div>
<div style="position: absolute; right: 35px; top: 80px">'''[[Prishtina]]'''</div>
<div style="position: absolute; right: 20px; top: 120px"><small>'''[[Gjilani]]'''</small></div>