Udha

Joined 18 prill 2015
Zhbërje e vandalizmave
(I paudhi vandalizon artikujt)
 
(Zhbërje e vandalizmave)
Etiketa: Duke zbrazur
Perdoruesi Udha kambengul ne abuzimet e tij ne do artikuj per arsye te nenkuptueshme. Kambengul per vendosjen ne kryevarg te nje burimi qe thjesht persedyt nje pohim, gja qe s'e shnderron ne fakt historik dhe nuk asht i gatshem ta riformuloje konform burimit dhe burimit te burimit. Ka tendencen te theksoje njenen ane te qendrimit kundrejt subjekteve, nuk veteflijon egon dhe qendrimet e veta per t'i avite dy pale qendrime perballe njeni tjetrit ne menyre qe lexuesi i Wikit te mundet me hase ne nje artikull neutral. Kerkoj ndihmen e perdoruesve online per kontrollimin e ketij perdoruesi kundrejt ketyne qasjeve qe ka
Anonymous user