Ndryshimi mes inspektimeve të "Lidhja e Prizrenit"

→‎Lidhje të jashtme: dyshoj qe perdoruesi:Beatbox e ka tejngopur me copy-paste prej http://historia.shqiperia.com/rilindja/kreu_5.php ketu
(→‎Aksioni i Gjakovës: shkurtime te tjera, rivendosje tek artikujt si tek permbledhja para kesaj)
(→‎Lidhje të jashtme: dyshoj qe perdoruesi:Beatbox e ka tejngopur me copy-paste prej http://historia.shqiperia.com/rilindja/kreu_5.php ketu)
 
==Lidhje të jashtme==
 
* [http://www.agimi.com/kulture/lidhja-e-prizrenit/skender_rizaj.htm LSHP sipas dokumenteve - Angleze] [[Skender Riza]] në amzën: agimi.com
* [http://historia.shqiperia.com/rilindja/kreu_5.php Lidhja shqiptar'e Prizrenit] - amëza: shqiperia.com
* [http://www.mirditaonline.net/histori/lidhjaprizrenit.html Mirdita dhe LSHP] - [[Mirdita]] - amëza: mirditaonline.net
* [http://www.frosina.org/about/infobits.asp?id=164 The League of Prizren] - ''anglisht'' - amëza: frosina.org
* [http://www.home.no/dukagjin/Lidhja%20Prizrenit%20II.html Përshkrimi i rrethanave] - amëza: home.no
* [http://kosova.albemigrant.com/?p=17165 Lidhja Shqiptare e Prizrenit] - [[New York]], U.S.A.: Deklaratë
 
[[Kategoria:Kryengritje]]
[[Kategoria:Lidhja e Prizrenit|*]]
[[Kategoria:ShkollaRilindja Fillore, Lidhja e Prizrenit|PejëKombëtare]]
[[Kategoria:Shqipëria osmane]]
122

edits