Ndryshimi mes inspektimeve të "Kugari"

18 bytes added ,  2 vjet më parë
AT44 zhvendosi faqen Kugari tek Puma: Emri më i përhapur në gjuhën shqipe. Përfshihet në Fjalorin enciklopedik shqiptar dhe në shumicën e Encikopedive për kafshë.
(AT44 zhvendosi faqen Kugari tek Puma: Emri më i përhapur në gjuhën shqipe. Përfshihet në Fjalorin enciklopedik shqiptar dhe në shumicën e Encikopedive për kafshë.)
Etiketa: Ridrejtim i ri
(Pa ndryshime)