Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:1l2l3k"

v
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
A mund te me shpjegosh si mund te behem administrator...? --[[Përdoruesi:Punetor i Rregullt5|I'm the Tiger]] ([[Përdoruesi diskutim:Punetor i Rregullt5|diskutimet]])
:Që një përdorues të bëhet administrues duhet të ketë qenë anëtar prej 3 muajsh (nga redaktimi i parë), të ketë rreth 1000 kontribute, dhe të mbështetet nga të paktën 5 redaktorë të rregullt (domethënë redaktorë që kanë qenë anëtar për të paktën 3 muaj dhe mbi 50 redaktime) dhe 75% e votave të komunitet duhet të jenë për.–[[Përdoruesi:AT44|AT44]] ([[Përdoruesi diskutim:AT44|diskutimet]]) 24 qershor 2018 16:30 (CEST)