Dallime mes rishikimeve të "24 Shtator"

783 bytes removed ,  3 vjet më parë
No edit summary
 
{{Tabelamuajve}}{{Muaj 30|gusht|shtator|tetor}}
 
*
 
== Ngjarje ==
'''Elfi Gordon-1'''
{| class="wikitable"
| colspan="7" |'''Ditët historike'''
|-
| colspan="7" |[[Gushti]] · [[Shtatori]] · [[Tetori]]
|-
|[[1 shtator|1]]
|[[2 shtator|2]]
|[[3 shtator|3]]
|[[4 shtator|4]]
|[[5 shtator|5]]
|[[6 shtator|6]]
|[[7 shtator|7]]
|-
|[[8 shtator|8]]
|[[9 shtator|9]]
|[[10 shtator|10]]
|[[11 shtator|11]]
|[[12 shtator|12]]
|[[13 shtator|13]]
|[[14 shtator|14]]
|-
|[[15 shtator|15]]
|[[16 shtator|16]]
|[[17 shtator|17]]
|[[18 shtator|18]]
|[[19 shtator|19]]
|[[20 shtator|20]]
|[[21 shtator|21]]
|-
|[[22 shtator|22]]
|[[23 shtator|23]]
|[[24 shtator|24]]
|[[25 shtator|25]]
|[[26 shtator|26]]
|[[27 shtator|27]]
|[[28 shtator|28]]
|-
|[[29 shtator|29]]
|[[30 shtator|30]]
|}
 
== Përmbajtja ==
[fshih]
 
* 1Ngjarje
* 2Lindje
* 3Vdekje
* 4Festa dhe përvjetore
 
== Ngjarje ==
'''Elfi Gordon-1'''
 
Anonymous user