Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Ballaban Pasha"

(→‎Dy editime problematike te Lludhes: duhet gjetur se kush e futi ne valle Biçokun https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1879794)
[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=prev&oldid=1880260 Ky editim] dhe [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&type=revision&diff=1880261&oldid=1880260 ky tjetri] jane problematike. I pari pasi heq reference, dhe i dyti, pasi shkon kunder konsensusit dhe prape heq reference. Zefi nuk mund te degradohet jashte hyrjes, pasi ti nuk ke konsensus per ta bere kete. Te ftoj te vetezhbehesh, dhe mos besh me te tilla levizje qe shkojne kunder WP:NINJA, WP:IDONTLIKEIT, WP:IDIDNTHEARIT. Me te tjerat jam dakord. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 19 korrik 2018 05:22 (CEST)
: Nuk besoj te kete nevoje per konsensus heqja e asaj gjuhe nga nje burim i dobet. Zefin e mbajta ne nivelin biografik per te dhenat qe jep, per te tjerat qe ju '''me hater''' pelqeni prej burimit te tij '''ju ftoj une ju''' te na i gjeni nga burime te hajrit. Per Xhufin s'ia vlen as te lodhem, per vete faktin qe fjalevendosja e atij qe e vuri si burim eshte jashte kontekstit (Harapi ne vitet '30 kursehet ne komentimin, duke ia lene diskrecionit te njerezve qe i pershkruan "deka e tij kje njehe per e shejte (evlia)"). Xhufi nuk po ndermerr te kuptoje trashegimine shpirterore, i cili vuan nga paaftesia te kuptoje qe jo cdo gje shpjegohet nacionalisht. Mbasandej, cili eshte konsensusi ne kete mes kur nuk ofrohet nje equal ground per se si duhet radhitur burimi i dobet? Anamali-Prifti nga ana tjeter s'i permend kund '''masakrat''' qe jua ka enda. Ju thate qe duhet permiresuar, nderkohe nuk ndermori kush mundimin ta riformulonte, kurse une qe e pasurova dhe me burime jomjerjane, ndermora ta normalizoja. Nese keni ndonje propozim per riformulim, bujrum. --[[Përdoruesi:Lludha|Lludha]] ([[Përdoruesi diskutim:Lludha|diskutimet]]) 19 korrik 2018 05:33 (CEST)
: [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&type=revision&diff=1880229&oldid=1879962 Kjo po qe eshte shqetesuese], jo vetem historia me popullore se urdheresa qe i jepej Pollos ne vitet e urvit, por shtohen kallepe te plote historie me reference te rreme. '''Shume çudi''' qe nuk te duken problematike keto, {{ping|1l2l3k}}--[[Përdoruesi:Lludha|Lludha]] ([[Përdoruesi diskutim:Lludha|diskutimet]]) 19 korrik 2018 07:07 (CEST)
584

edits