Ndryshimi mes inspektimeve të "Aleatët e Luftës së Dytë Botërore"

v
Mbrojtur "Aleatët në Luftën e Dytë Botërore": cojeni te faqja e diskutimit. Kjo eshte per te mbrojtur Udhen dhe Lludhen nga nje bllokim i mundshem ([Redaktimi=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 26 korrik 2018 17:58 (UTC)) [Zhvendosja=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 26 korrik 2018 17:58 (UTC)))
v
v (Mbrojtur "Aleatët në Luftën e Dytë Botërore": cojeni te faqja e diskutimit. Kjo eshte per te mbrojtur Udhen dhe Lludhen nga nje bllokim i mundshem ([Redaktimi=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 26 korrik 2018 17:58 (UTC)) [Zhvendosja=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 26 korrik 2018 17:58 (UTC))))