Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Aleatët e Luftës së Dytë Botërore"

Faqe e re: {{diskurim}} == Aleatet == Patjeter qe burimet shqip ashtu e kane, por a nuk vjen nga bajatizimi mbi 40 e sa vjeçar dhe ne histori kane prape bastionin e tyre? --~~~~
(Faqe e re: {{diskurim}} == Aleatet == Patjeter qe burimet shqip ashtu e kane, por a nuk vjen nga bajatizimi mbi 40 e sa vjeçar dhe ne histori kane prape bastionin e tyre? --~~~~)
(Pa ndryshime)
584

edits