Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Ballaban Pasha"

::::::::::S'ka as mbivendosje, as projeksione. Ka vetem referenca qe pasqyrojne bindshem burime te besueshme. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 19 korrik 2018 21:07 (CEST)
:::::::::::Si nuk ka projeksione? Shqiperi, shqiptare? Shqiperia Lindore? Shqiperi qe mbaron ne Osum?! Kjo eshte copy-vio, ketij artikulli s'ka c'i duhet gjithe ai pershkrim. Si s'e kaloni gjithe kete zell kopjativ per Skendo mo. --[[Përdoruesi:Lludha|Lludha]] ([[Përdoruesi diskutim:Lludha|diskutimet]]) 19 korrik 2018 21:13 (CEST)
:::::::::::Kerkoj vetem te ruhet sensi i mases {{ping|1l2l3k}}, jo te merret kallep i gjithe paragrafi qe m'tregove te wikipedianit me brez te arte per te shelbuar Zefin, sepse ai artikull nga i more ishte faqe e rrethimit te Krujes. Ketu duhet pershtatur ne perkim me titullin e artikullit. Se na u bene keta kryeradhet si gjyqet e Xoxenjve dhe klanit te tij qe t'i behet me gisht grupeve armiqesore e armiqve te popullit. --[[Përdoruesi:Lludha|Lludha]] ([[Përdoruesi diskutim:Lludha|diskutimet]]) 19 korrik 2018 21:19 (CEST)
584

edits