Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Ballaban Pasha"

v
{{ping|Lludha}} ti po thyen 3RR dhe une po te fal, po do ta nderpres kete amulli zhberjesh, pasi nuk do perfundojme kurre. Ke 1 muaj qe te parashtrosh kerkesat e mund t'i diskutojme te faqja e diskutimit. Po arrite konsensus, do i bejme ndryshimet pas 1 muaji. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 20 korrik 2018 00:10 (CEST)
:{{ping|1l2l3k}} si eshte 3RR, brenda 24h ditor, apo nga revert-i i pare? Kerkesat i ke tek variantet qe futa ne artikull, ju thjesht po impononi kendveshtrimin tuaj si te vertete te perfundme dhe na behet Xhufi zeri i te vertetes. Koçi Xoxe do t'ishte krenar, perfundimisht --[[Përdoruesi:Lludha|Lludha]] ([[Përdoruesi diskutim:Lludha|diskutimet]]) 20 korrik 2018 00:16 (CEST)
::{{ping|Lludha}} Brenda 24 oreve. Per kuriozitet ke bere 9 cope, ja ku i ke:
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&type=revision&diff=1880260&oldid=1880241 zhberje #1]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&type=revision&diff=1879951&oldid=1879797 zhberje #2]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880241 zhberje #3]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880260 zhberje #4]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880333 zhberje #5]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880413 zhberje #6]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880516 zhberje #7]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880542 zhberje #8]
::[https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballaban_Pasha&diff=next&oldid=1880553 zhberje #9]
::Zemergjeresia ime nuk e eshte e pafundme, tani qe bere pyetjen dhe more pergjigjen, dije se po te kapa me 3RR do te te bllokoj. Dhe po me krahasove me Koçi&Co do te te bllokoj per [[Wikipedia:Jo sulme personale|sulme personale]]--[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 20 korrik 2018 00:28 (CEST)