Udha

Joined 18 prill 2015
v
sepse kerkimfalje eshte nje fjaleformim aq kakofonik, sa vetem nje vemje mund ta ushtroje dmth
v (sepse kerkimfalje eshte nje fjaleformim aq kakofonik, sa vetem nje vemje mund ta ushtroje dmth)
 
 
Hello. Unë jam Udha, dhe nën shtresën e parë prej formalisti e manieristi të kalbur jam thellë-thellë një vemje e papërmbajtje i krahasueshëm me një amebë, i përndjekur politik në SQwiki. I bllokuar '''pa të drejtë''' më 16 prill për '''tre muaj''' me një akuzë të fabrikuar. Bllokimi i padrejtë dhe odiseja me të cilën u përballa, përveç dëmit që i ka shkaktuar SQwikit në cilësi dhe sasi, i ka shkaktuar edhe dëm në reputacion. Pres kërkimfaljenjë depozitë feçesh nga personi përgjegjës për t'u zhytur dhe të kremtoj të qenët vemje, në mënyrë që të më kthehet një pjesë e besimit dhe vullnetit për redaktim.
 
LAJMËRIM MBI BULETININ E UDHËS.
116

edits