Udha

Joined 18 prill 2015
me mire
(U kthye versioni 1881398 i bërë nga Udha (diskutimet) c'ke, mesohu pra, apo eufonia eshte pro-osmane?)
Etiketa: Undo
(me mire)
 
LAJMËRIM MBI BULETININ E UDHËS.
Shfrytëzoj rastin të njoftoj gjithë dashamirët që shpërndarja e samizdatit elektronik dygjuhësh "'''Buletini sekret i Udhës: vemja brenda meje dhe sprova'''" ndërpritet me rastin e përfundimit të bllokimit politik. Numri i tretë do dalë pas bllokimit politik të radhës i cili duke njohur temperamentin e disa përdoruesve nuk do të vonojë.
116

edits