Udha

Joined 18 prill 2015
U kthye versioni 1881400 i bërë nga Sallgame (diskutimet) mos vandalizo më Hatake.
(me mire)
(U kthye versioni 1881400 i bërë nga Sallgame (diskutimet) mos vandalizo më Hatake.)
Etiketa: Undo
 
LAJMËRIM MBI BULETININ E UDHËS.
Shfrytëzoj rastin të njoftoj gjithë dashamirët që shpërndarja e samizdatit elektronik dygjuhësh "'''Buletini sekret i Udhës: vemja brenda meje dhe sprova'''" ndërpritet me rastin e përfundimit të bllokimit politik. Numri i tretë do dalë pas bllokimit politik të radhës i cili duke njohur temperamentin e disa përdoruesve nuk do të vonojë.
3.727

edits