Udha

Joined 18 prill 2015
tani rri larg prej faqes se perdoruesit, e perktheva nje artikull per vemjet, ke edhe foto te shumta meqe i ke fiksim
(U kthye versioni 1881400 i bërë nga Sallgame (diskutimet) mos vandalizo më Hatake.)
Etiketa: Undo
(tani rri larg prej faqes se perdoruesit, e perktheva nje artikull per vemjet, ke edhe foto te shumta meqe i ke fiksim)
 
 
Hello. Unë jam Udha, dhe nën shtresën e parë prej formalisti e manieristi të kalbur jam thellë-thellë një vemje e papërmbajtje i krahasueshëm me një amebë, i përndjekur politik në SQwiki. I bllokuar '''pa të drejtë''' më 16 prill për '''tre muaj''' me një akuzë të fabrikuar. Bllokimi i padrejtë dhe odiseja me të cilën u përballa, përveç dëmit që i ka shkaktuar SQwikit në cilësi dhe sasi, i ka shkaktuar edhe dëm në reputacion. Pres një depozitë feçeshkërkimfalje nga personi përgjegjës për t'u zhytur dhe të kremtoj të qenët vemje, në mënyrë që të më kthehet një pjesë e besimit dhe vullnetit për redaktim.
 
LAJMËRIM MBI BULETININ E UDHËS.
3.727

edits