Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Liridon/Arkivi 2"

Hequr emri
(Restoring archived discussions archived by the user)
Etiketa: Undo
(Hequr emri)
 
Pordoruesi me këtë link http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:MacedonianBoy po kryen shum abuzime duke ndërhyrë në Wikipedina Shqip. Ju lutem bëni diçka.
 
Miqësisht [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]]
 
 
::Pershendetje Irvi Hyka
 
E shoh se je futur shume seriozisht kesaj pune te nderrimit te emrit te artikullit perkates per te cilin po diskutojme. Edhe un ngjajshem si ti jam per kete ndryshim, por nuk mund te ndryshoj un duke u konsulltuar vetem me ty, ky diskutim shpesh eshte bere dhe i sheh edhe ti perfundimet. Un jam admin por nuk mund te vendos i vetem pasi ketu ka edhe shum administrator tjer dhe duhet te gjithe te dakordohemi.
Un do ti informoj disa administratore dhe shpresoj te zgjidhet çeshtja.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] 6 Korrik 2010 20:42 (CEST)
 
:::Faleminderit që mu përgjigjet. Shpresoj që diskutimi që keni nisur ndërmjet administatorve të japë frytet e tijë. E nisa këtë nisëm sepse Wikipedia e gjuhës sllavomaqedone po mbante pozicion neutral madje mund të thme të njëjtë me Wikipedian serbisht mbi çështjen e shtetit të Kosovës. Ne {shqiptarët) nuk duhet të luahtemi e të mbajmë po të njëjtin qëndrimim mbi emrin madje për këtë ju kam paraqitur edhe sitet zyrtare të qeverive më demokratike dhe të fuqishme të botës së Gjermania, Franca, Australia, Spanja e shumë të tjerë që përdorin termin ISH REPUBLIKA JUGOSLLAVE E MAQEDONISË ose IRJM në bazë te rezolutës 817 të Këshillit të Sigurimit të OKB-ës të vitit 1993. Ju që banoni në [[IRJM]] e dini fare mirë që sportistët në lojrat olimpike, diplomatët në OKB, këngëtarët në Eurovizion përdorin termin ISH REPUBLIKA JUGOSLLAVE E MAQEDONISË ose IRJM ky s'është aspak ofendim është e vërteta sado që ultrat sllav nuk duan ta pranojnë. Shpresoj që do të merrni një vendim të drejtë dhe të qëndrojmë në paanshmëri derisa kjo çështje të zgjidhet. Miqësisht [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]]
 
Ja tek erdhi edhe hakmarrja sllave [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE] për sllavomaqedonët respektimi i të drejtës ndërkombëtare është nulë. Edhe pse [[IRJM]] e njeh Kosovën ata e trajtojn atë më keqë se dhe vetë wikipedia serbe. ky është modifikimi i rradhës se si një çështje që po diskutohet një GJND ata japin verdiktin e tyre që është kundër çdo norme. Kanë heque edhe flamurin dhe e trajtojn as si serbët por më keqë duke pasur që stil alla Milloshviç të të shkruajturit kundër Kosovës. Zotrit nuk respektojn verdikitn e 22 korrikut pasi kanë pasuar atë duke marrë një nocion hakmarrje kundrejt nesh është e turpshme të mendosh pasi ne nuk po i trajtojm me hakmarrje por mbështesim standartin ndërkombëtare. Shqiptarët duhet të kuptojnë se qëllimet irridentiste të tyre janë të papranueshme. Arikulli i rimodeluar nga MacedonianBoy dhe shokët e tijë. Turpë për sllavët që kanë nocion hakmarrje dhe nuk respektojn normat ndërkombëtare. Çështjen e Kosovës e zgjidh GJND jo këto "palaço sllavski".--[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]] 10 Korrik 2010 00:08 (CEST)
==Dakord==
Nëse maqedonasit guxojnë në artikullin për Kosovën të bëjnë regres siç ka vërejtur edhe Irvi Hyka dhe të shkruajnë atë që kanë shkruar atëherë unë si administrator pajtohem që edhe ne ta bëjmë të njejtën gjë. Unë e shoh atë mac boy i cili kur shkruan dhe lutet për mosndërrim nga ana jonë është një ujk që fshihet në lëkurëne qengjit.--[[Përdoruesi:Armend|Armend]] 19 Korrik 2010 17:37 (CEST)
 
:Unë gjithmon e mbështes këtë çështje të Irvi Hyka.--[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] 19 Korrik 2010 20:17 (CEST)
 
== Grisjet ==