Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Hilë Mosi"

ska përmbledhje të redaktimeve
Do të ishte më mirë që artikulli të rishkruhej në gjuhën zyratre [[shqip]]e dhe jo në gegë psi nëse do të filloj kështua atëherë do të na duhej ta ndanimin Wiki shqip në Wiki Gegë dhe Wiki Tosk. Gjë që s'do të ishte në dobi tonë. Vendimet e nxjerra nga [[Kongresi i Manastirit]] janë shum të qarta.
[[User:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
 
== Mbi kthimin e [[Përdoruesi:Udha|Udhës]] ==