Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Robot: ndryshime kozmetike)
* {{PËR}}--[[Përdoruesi:Kristiani95|Kristiani95]] 12 Qershor 2010 18:39 (CEST)
* <s>{{PRITJE}} Shum gabime me burime, ne artikull dhe ne seksion "Referencat". --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 16 Qershor 2010 16:29 (CEST)</s> {{PËR}} --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 26 Qershor 2010 08:56 (CEST)
*{{PËR}}--[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 26 Qershor 2010 11:54 (CEST)
*{{PËR}}--[[Përdoruesi:Pedanti|Pedanti]] 20 Gusht 2010 14:33 (CEST)
*<s>{{KUNDËR}} - [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 20 Gusht 2010 15:47 (CEST)</s>