Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi/Arkivi 12"

v (Robot: ndryshime kozmetike)
http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Tejhyjylat&redirect=no
por Wikipedia ka shumë
--Irvi HykaIH 2 Janar 2010 14:44 (CET)
 
:::Sa i përket artikullit të parë që më tregove, titulli i tij është emër i përveçshëm, dhe deri më tani emrat e përveçshëm i kemi lënë në formën origjinale. Artikulli i dytë është vandalizëm, prandaj shpresoj se administruesit do ta grisin së shpejti. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 2 Janar 2010 23:59 (CET)