Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Faqja kryesore/Arkivi 5"

(Faqe e re: {{arkivi}} ==Goal to achieve: 100,000 articles in 2008== We must have a goal. Albanian wikipedia must have at least 100,000 articles to the end of year. then promote the site, and m...)
 
 
Ah pot kuptoj tash. Në rregull. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 1 Qershor 2010 21:42 (CEST)
:U kry puna. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 2 Qershor 2010 13:24 (CEST)
::Për mendimin timë dizenjimi i faqes kryesore të Wiki është për tu lavdëruar,kishte ardhur koha për inovacion (risi) në Wiki. Por problemi i Wiki Shqip nuk mbetet faqja kryesore por koordimi i punës dhe pasurimi i artikujve, duke theksuar mungesën e jashtëzakonshme në disa artikuj kryesor. Për këtë duhet që të gjith të koordinoin punën, njëri në profilin e historis tjetri tek art, një tjetër tek matematika, fizika, kimia, gjeografia dhe biografit. Ky është mendimi im personal. [[User:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
:::Sigurisht, po Faqja Kryesore eshte Faqja [http://stats.grok.se/sq/top mas klikues] ne wikipedi, kshtu se kadesht wikipedia mu presentu si faqja profisionele. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 21 Qershor 2010 17:09 (CEST)