Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Kurreshtja"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
== Saqrim ==
 
Të lutem ma sqaro edhe një herë kush e kishte thënë këtë gjë për mua dhe në çkontekst. [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]]
 
Po qyky maqedoni që je ka përlahesh me ta. Me sa vetë je përla? Nejse. Ai po donë me të thonë në kontektin që ti je i vogël, e ai është duke të ujit, që mu rritë. Po shtosi ai po donë me ti pre gjedhet që mes mu rritë qysh ke dëshirë ti.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 7 Korrik 2010 01:50 (CEST)
 
:Ate që donë ai të na ulë ne shqiparve e ku në shtëpinë tonë këtë asnjëherë nuk e ka shansin kam rezolutat e mai që hedh këdje e andej e kam mburojën e fortë. Do ta bëjë që... [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 7 Korrik 2010 01:59 (CEST)
 
Unë jamë prallaxhi, përqita e shkruva një përrallë nga përvoja.
Pralla n'Prall, në konflikt besojë vetem vetës (aftësive tua konkrete të provuara nga ti vetë) deri sa të mbetesh vetem.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 7 Korrik 2010 02:03 (CEST)
 
::Shum e bukur më ka ndodhur një herë mu më duket se isha shokët në këtë rast nuk e di. Jo se sdoja të mbroja shokun timë po thjesht mendova se ndërhyrja do ta përkeqësonte ngjarjen. Thjesht nuk do të bëhesha lodër e prepotencës së shokut timë tesksa bënte triunfuesin. Nuk e di nëse bëra mirë në atë kohë? Ndërsa ai bënte prepotenitn, shoku tjetër e nxiste (i hidhte benzinë zjarrit) unë hiç asgjë. Ndoshta gabova po më duket se gjeta një shok të ri të vërtetë ai që ishte sulmur. Për rastin në fjalë nuk e di se kush është ai që është rrëzuar??: [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 7 Korrik 2010 02:42 (CEST)
 
Paj, nuk edi shka me t'thonë vetem se thojin se "pa u rrëzu prej dardhës, nuk e dinë sa dhembë". Demek, pa u rrëzu fëmija a ka vështirë me ecë në jetë në këmbë të veta. Nejse disa shkojin zhagas krejt jeten. - haahahah--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 7 Korrik 2010 23:14 (CEST)
 
:Të ftoj të votosh këtu http://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kuvendi për çshtjen që më mbështete.
Faleminderit [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 8 Korrik 2010 12:24 (CEST)
 
::Nuk e kuptova votimin tënd tek Kuvendi ti sikur më the se mbështet kauzën time dhe më inkurajove të mos dorëzohem megjithse respktoj shum votimin tënd po për mua qe shum i çudiçshëm. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 8 Korrik 2010 15:53 (CEST)
::Përderi sa të punojë këtu në Wikipedia, kauza ime është principi (rregulla, ligji) që vlenë këtu. Unë votova sipas principit që vlenë këtu. Sa i përket dorzimit, ajo ende vlenë mos u dorzo. Njerzit i bëjnë ligjet, nëse mendon se ja vlenë ti hyshë punës për ti ndryshuar ligjet këtu atëher mos u dorzo.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 8 Korrik 2010 15:59 (CEST)
 
Resepektoj totalisht votën tuaj dhe arsyetimin që keni por më duket se qëdrimi im po bien nëqoftëse s'gjen mbështetje. Unë do të pranoj rezulatin e votiimit që aktualisht është i barabartë. Po unë spo ndryshoj asnjë ligj po ta kesh parë tek disktimi i Egaleal unë kam paraqitur shum ligje që vërtetojn tezën time ndërmjet tyre rezolutën e KS të OKB, dekretet e Presidentit të Republikës së Shqipërisë zotit [[Bamir Topi]], Kuvendit të Shqipërisë, Këshillit të Ministrave dhe shtetve të tjera si Franca, Gjermania, Spanja, Afrika e Jugut, Australia, Qipro e shum vend që mbështetn tek emri [[IRJM]] unë spo mundohme të thyej ligje por po mundohem ti vejë këto ligje në respekt të të drejtës ndërkombëtare dhe ju them që në shkollë unë s'kam mësuar për një vend me emrin "maqedoni" për këtë jam vetë dëshmitar që harta e shkollës sime shkruan I.R. Jugo. e Maqedonisë pikërisht kështu shkruhet. Shikoni dokumetet që kam sjell tek Eagleal --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 8 Korrik 2010 16:14 (CEST)
 
Fortë mirë po të kuptojë. Më duhet të themë nëse tenton të respektoshë ligjet ndërkombtare që bien në kundështim me ligjet e projektit të Wikipedias shqip atëher je duke tentuar ti ndryshosh ligjet e projektit.
Pasi që e lexova mendimin që e shkrova, po rrjedhë që ti mos me u dorzu ndaj Makedonianboy përderisa ai nuk fillon të veprojë në projektin në gjuhen sllavo maqedone. Ankohu në OKB (fondacionin) e Wikipedias ose rebelo këtu e i shtinë administruest me u anku për ty. Ju qetë punë administratorve. hahahah. Ata duhet të mblidhen e të ndikojnë që në Wikipedian sllavo maqedone të rrespektohen rregullat e shprehjes së lirë.
 
:Sinqerisht nuk ju kuptoj, unë spo bëjë aktorin e teatrit po them diçka që është shumë e rëndësishme. Për sa i pëket mendimit tuaj për thjeshtësinë e kërkimit besoj se u spjegova tek ajo çka kam shkruajtur për Burmën dhe Minamrin teK Kuvendi. Edhe nëse një njeri këkon me emrin Mianmar wikipedia me anë të opsionit të "Përcjellë nga" e çon automatikisht tek Burma. Rasti tjetër është ai i Romës tek wiki shqip që me antë të një përcjellsi edhe nëse këkoj me termin Rome ajo do të më nxjerr tek Roma. Shiko këtë [http://sq.wikipedia.org/wiki/Rome]. Edhe diçka tjetër besoj se nuk kam nevojë për municione!!! Unë s'dua të bëjë teatër. Them atë që besoj që është e drejtë. Siç kam shkruajtur tek kuvendi do të moderoj termat e mi për të sjellë paqe por gjithmon duke ruajtur integritetin timë personal. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 8 Korrik 2010 23:58 (CEST)
 
Ngadal bre burr a gru a shka je. Për fatin e askuj nuk jemi duke vendos këtu. Në bazë të shprehjeve tua po mund ta kuptojë se kjo gjë për ty është e rëndësishme, por edhe ti duhesh ti kuptoshë të tjerët për të cilët kjo punë është qesharake (ka njerzi që e shohin duke ju vdekë fëmija në duar për një copë bukë). Kërkush nuk është ka thotë që nuk ke drejtë. Faktë është që qëndrimi ytë i drejtë vetem sa po ngritet nga një nivel më i ultë i drejtësisë në një nivel më të lartë. Mos u brengos se me ndihmën e t'Madhit Zot, do të vijë dita që për këto gjëra të qeshim së bashku, pse jo edhe me ata sllavo maqedonët.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 9 Korrik 2010 00:27 (CEST)
 
::Jam djalë dhe emri Irvi Hyka është emri im i vërtetë, i lindur në [[Durrës]], [[Shqipëri]] më 19 Qershor 1992. Pika dy vërtetë për mua kjo çështje ësthë e rëndësishme. Pika tre kjo s'është aspak qesharake. Pika katër Nëse ne sheiptarët i marrim gjërat për të qeshur atëherë ta dimë mirë se na ka qeshur historia lexo me kujdes kreyartikullin e gazetës më të madhe shqiptare në [[IRJM]] http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/5219.html Bindu se ska agjë për të qeshur, nëse qeshim për këtë gjë atëherë po luajm një komikotragjedi me vetveten. Siç ju thash kjo çsëhtje mbetet shum e rëndësishme për mua. Sot nuk ka njerëz që vdesin për bukë të paktën unë nuk e shoh kështu unë shoh njerëz që punojnë e dembelat që rrin e ankohen. Unë si i ri kam filluar punë që 16 vjeç dhe vazhdoj punojë e studjoj për ekoniomi (të mesme). Si një neo ekonomist mbështes politikën teçerjane konservare ekonomike dhe varfërinë e shohë si në një sy tjetër. Të paktën kështu e mendoj. Në Durrës ka plotë të varfër që me "dinjitetin" e tyre e shohin të rëndomntë punën që ju ofrohet. si psh ajo e të mbajturit qytetin tënd pastër. Unë se shikoj kështu të varfëritë të çohen e të punojnë e të mos ankohen. Madhërias e Sajë Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së veriut, Kanadas, Austalis, Zelandës së Re e dhjetra shtetve të tjera, trashgimtarja e një nga familjeve më fisnike të Evropës Elizabeta e II Windsor shpesh punon si kopshtare në Pallatin Windsor ndërsa këta të varfëritë e quajn të pa denjë kësilloj punësh. Mos shkoj gjat se nëse filloj të flasë për ekonomi dhe teoritë makroekonomike do të duhet shum kohë. Shkoj në temë e të them '''Do vijë koha që sllavët të na shikojn duke qeshur etë thonë e të mejrët çtragjedi''' e kjo ti ngjaj kryeveprës së Dostojevskit "Idioti" ku ne të përngjajm Princit Mishkin. E ne vazhdojm e qeshim se bo bëjmë sot e 100 vjet që qeshim e s'shim se të tjerë qeshin e të tjerë fitojnë. Rrim e presim evropën duke mos qenë të zotë të bëjmë diçka vetë. Ç'tragjikomedi është kjo!!! Çështja është e rëndësie të gjigande për mua spese një shqiptar që bie nga parimet e tija të mos i thotë më vetes shqiptar. E unë parimet i kam bazë të vetë ekzistencës sime. Duke parë tek profili juaj vërejta se ju pëlqen që të shikoni komedi po mos e merrni këtë si komedi ju luetm se qesh mirë ai që qesh i fundit, pra sllavët. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hyka]] 9 Korrik 2010 01:01 (CEST)
 
Si të thashë, ne nuk vendosim për asgjë këtu. Ne mund të krijojmë diçka, dhe ajo ndoshta e ka vleren sa "një pikë uji në detë" por që ja vlenë. Pra mbetem në atë që të kamë thënë, mos u dorzo, mos ja le askuj për asgjë përderisa të bind. E tani pasi që kuptova që je më i ri se unë të themë, "... e nëse ja arrinë të bindë e ka hallall dhe kur dikush ta ketë arritur atë, atëherë binde atë që e ka pasurë keqë". E tani jamë duke e provu me hedhë një copë pike uji [http://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Projekti_Fjalori/Gjuh%C3%AB/A#A këtu]--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 9 Korrik 2010 01:19 (CEST)
Upsss!!! Shpresojë që në të ardhmën e punës tënde këtu të jemë skllavë i yti. - hahahah
 
::Jo mua nuk më pëlqen skllavëria!!! Të gjithë të jenë të lirë. [[Nënë Tereza]] ka thënë "Të gjithë jemi nga një pikë uji në oqean, por pa të gjitha këto pika uji oqeani nuk do të ekzistonte". Jam shum i çuditur nga ju. Më inkurajoni për diçka që se doni. Nuk kisha dëgjaur kurrë një të tillë qëndrim, jam i ri e shum gjëra ndoshta nuk i kuptojë pro kjo e kalon absudrin. Kjo më çkurajon më tepër. Më vejn shum keq kur shikoj votën e vetme shqipfolëse për Republikën e Maqedonisë. Asnjë shipfolës tjetër nuk ka votuar sikur ju edhe pse shpesh ka kunëdrshtuar. Sa herë shohë atë votë nuk gjej mënyrë se si ta mendoj. Sinqerisht nuk e prisja nga ju. Sa për punën që jeni duke u marrë unë kam një program fjalor të gjuhës shqip - shqip besoj se mund tju ndihmojë ndonjëherë në punën që po bëni. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 9 Korrik 2010 01:48 (CEST)
 
Përderi sa të ketë lindje-vdekje të njerzëve d.m.th përderisa të gjallërojë jeten qenja njerzore gjithmon do të ketë mendje më intelegjente e më intelegjente. Si fëmijë jemi të lirë, si adoloshent jemi skllavë, në pleqëri bëhemi tiran. Shpresoj që tirania e skllavëria do të prekë sa më pakë dimensione me kalimin e kohës e një ditë të mbete vetëm ai i abstraktës. Bëhu tiran i abstraktes e dorëlëshues i materiales ashtu që të lindin sa më shumë tiranë abstarkt.
 
Ja tek erdhi edhe hakmarrja sllave [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE] për sllavomaqedonët respektimi i të drejtës ndërkombëtare është nulë. Edhe pse [[IRJM]] e njeh Kosovën ata e trajtojn atë më keqë se dhe vetë wikipedia serbe. ky është modifikimi i rradhës se si një çështje që po diskutohet një GJND ata japin verdiktin e tyre që është kundër çdo norme. Kanë heque edhe flamurin dhe e trajtojn as si serbët por më keqë duke pasur që stil alla Milloshviç të të shkruajturit kundër Kosovës. Zotrit nuk respektojn verdikitn e 22 korrikut pasi kanë pasuar atë duke marrë një nocion hakmarrje kundrejt nesh është e turpshme të mendosh pasi ne nuk po i trajtojm me hakmarrje por mbështesim standartin ndërkombëtare. Shqiptarët duhet të kuptojnë se qëllimet irridentiste të tyre janë të papranueshme. Arikulli i rimodeluar nga MacedonianBoy dhe shokët e tijë. Turpë për sllavët që kanë nocion hakmarrje dhe nuk respektojn normat ndërkombëtare. Çështjen e Kosovës e zgjidh GJND jo këto "palaço sllavski".--[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 10 Korrik 2010 00:08 (CEST)
 
Kosova është shtetë. Problemi nuk është në Maqedoni e te shkijet e Biligradit. Problemi është që shqiptarët me e forcu atë shtetë. E për me forcu atë shtetë duhet me forcu popullin, se e vërteta është që nga luftat botërore kena ngecë. Shkaqet i dimë edhe ti edhe unë, po kjo realitetin nuk ndryshonë. Realitetin e ndryshon arsimimi i popullit. E kur jemi te kjo, sa ma stabil ka qenë shteti në Shqipër, arsimi ka qenë lartë e më lartë. Tani në ja arrtshin me stabilizu, Kosovën e Shqipërin, shkonë në mënyrë eksponenciale. Kush kesh i fundit kesh më së lezeqmi.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 10 Korrik 2010 00:24 (CEST)
Kur të bashkohet trimëria me arsimin dije që bënë çudira. Arsimimi ndër ballkanasit është bërë çorras, demek i kanë tutë ma së pari e masanej i kanë futë nëpër shkolla. Tashti fëmijtë e tyre nuk i njohin t'partë e vetë. MUUUUUU - hahhahaha --[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 10 Korrik 2010 00:33 (CEST)
 
:Po por kjo ishte hakmarrje pasi përpara në wikin sllavomaqedon shënohej shtet ndërsa pasë asaj që unë ndërromora për respektimin e të drejtës ndërkombëtare për emrin e shtetit ato vepruan kundër Kosovës kjo s'është loajale dhe fisnike. Është e turpshme që ne nuk veprojm për ndryshimin e emrit edhe pse votim rezultoj të ishte pro opsionit IRJM. Nuk e kurptoj pse e merrni me të qeshur se në faktë është për të qarë. --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 10 Korrik 2010 00:36 (CEST)
 
OOOOO Irvi, Maqedonia e ka njohë Kosovën si shtetë. Qysh dojin ata me ja shpjegu vetit këtë punë ajo është punë e tyre. Është mirë me i përcjellë si po veprojën, për me marrë mend si është mirë e si është keqë, e pse jo kur të bije puna edhe me t'ja japë për ftyre gabimet e tyre.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 10 Korrik 2010 00:46 (CEST)
 
:Vërtetë [[IRJM]] ka njohur Kosovën por ato (Macedonianboy e shok) po veprojn kundër Kosovës madje e trajtojn edhe më keq se wiki serbe thjesht për shkakun timë që kërkoj që emri në wikin shqip të ndryshohet nga RM në IRJM. Ne rrim, ato veprojn në wikin e tyre. Turp!!!--[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 10 Korrik 2010 01:03 (CEST)
 
== Kosovo, mk wiki ==
Hello Kurreshtja. I want to tell you something about Kosovo's article on MK Wiki, since I see you listen that ..... guy. First of all, I was that user that made Kosovo a republic at the MK Wiki, I rewrite that article and deleted each serbian POV. The article was pure Albanian, you can see that in the history. After I done that the article started to be vandalized and soon after comments were coming about bringing back the old version - but I did not do it. Two days ago I rewrite it because of two reasons:
# Irvi said that the article is Serbian nationalism, even thou he is so illiterate in Macedonian so he did not undertand single fucking word. I listened him and rewrite according to his vision that we should follow UN, and
#MK Wiki users wanted to rewrite the article according to the English version, since there both sides are taken into consideration.
 
I did not do it as vengeance, but I was motivated to delete my own text and implement the English one. My text fully supported the Albanian POV, but Irvi understands so well Macedonian that the Serbian Wikipedia is his brother project. Please, do not listen that boy, even thou I cannot speak Albanian, I understand and I see that he is not on the ground. If you want to edit the article, of you go you are welcome since I do not care at all about it. Have a good night--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 10 Korrik 2010 01:30 (CEST)
::PS: I thought we can cooperate in a perfect way (that is what I wanted), but after I saw all that offends here such as Sllavomaqedonas, sllave, slavic nationalists etc, I am so disappointed of this community. Please delete my user page here, since there is a tag. Thanks.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 10 Korrik 2010 01:35 (CEST)
 
You don't have a problem with Irvin in McWiki. The problem of Macedonians are Belgrade nationalisem kombinatet with ortodox view. Beacase of this your "product" is not for serbs, not for albaners but for dhe peopel who speek at klasse room macedonian languge.
 
And about sllavo-macedonians, is not my view of point. You are misunderstanding this. With sllavo-macedonians I meen peopel for witch you are saying "serbs". Thay are not serbs, most of them are gorans, but as a produkt of Serbian nationalismus they say thate they are serbs. In Macedonia are not so much serbs, moust of thame are colonializitors witch have came during the ottoman war's.
 
To clean up with Irvin, say to him thate you considerate yourself als macedonian and not als sllav. If you considerate yourselft als sllav thane you must acept thate you are sllavo macedonian. Upss!! The best way for you is to say : I'm a Macedonia, and large form I'm a ortodox Macedonia.
 
== Artikuj per grisje ==