Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi/Arkivi 10"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Robot: ndryshime kozmetike)
<s>* {{PËR}} --[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 21 Gusht 2008 11:42 (CEST) </s> - <small>You can't vote because you have askd for those changes. [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 23 Gusht 2008 23:55 (CEST)</small>
* {{PËR}} --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 21 Gusht 2008 12:31 (CEST)
* {{KUNDËR}} - [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi HykaIH]] 07 Korrik 2010 01:15 (CEST)
NUK KA MAQEDONI AJO ËSHTË ËNDËRRË E NACIONALISTAVE SLLAV. MAQEDONIA DHE MAQEDONISHTJA KANË VDEKUR ME IDEATORIN E SAJË LEKËN E MADH TERMI ME TË CILIN SHKUPI ZYRTAR E NJE VETEN ËSHTË ISH REPUBLIKA JUGOSLLAVE E MAQEDONISË DHE DIÇKA TJETËR KËTU JEMI NË WIKIPRDIAN SHQIP E DHE FLITET VETËM SHQIP.
{{Dmb|2}}