Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e pjesëmarrësve të Kongresit të Manastirit"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Lazer Radi ndoshta kujton se Fineasi ishte grua, :-))
[[SkedaFile:VendimiAlbanian iAlphabet komisionitfrom përManastir alfabetin në mansitrCongress.jpg|thumb|300px||Vendimi për alfabetin e gjuhës shqipe]]
* Kongresi i Manastirit i filloi punimet, më 14 nëntor 1908 dhe vazhdoi deri më 22 nëntor<ref name=TO>Tomor OSMANI : Kongresi i Manastirit [http://www.lajmet.com/Analiza/Kongresi_i_Manastirit.html amza: lajmet.com]</ref>
* Kongresi kishte 32 delegatë me të drejtë vote, që përfaqësonin 23 qytete, shoqëri dhe klube<ref name=TO />