Ndryshimi mes inspektimeve të "Lloji (biologji)"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
== Taksonimia dhe emërtimi ==
[[Skeda:Mountain-lion-01623.jpg|paramapjathumb|Një kugar, luan mali, panteri, ose puma, pavarësisht nga emrat e tjerë të zakonshëm: emri i tij shkencor është ''[[Kugari|Puma concolor]]''.]]
=== Emri i zakonshëm dhe ai shkencor ===