Ndryshimi mes inspektimeve të "Stacioni Hekurudhor Arnhem Centraal"

[[Skeda:Station_Arnhem_002.jpg|majtas|parapamje]]
 
Në vitin 2006, filloi një rindërtim i plotë stacionit. Në tetor të atij viti, u hap një hyrje e përkohshme stacioni hyrje të hapur, që vetëm mund të arrihet nga tri grupe të shkallëve (ose me ashensorë). Më 2 korrik, 2011, një tunel i ri nën platforma u hapur. Hyrja e përkohshme është mbyllur dhe u shpërbë në Vjeshtë të vitit 2011. Si të asaj periudhe hekurudhore përbëhet nga 4 platformat, duke përfshirë një footbridge lidh të gjitha platformat.
 
==Referenca==