Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Mikullovci11"

Pershendetje Mikullovci
 
Do të doja të diskutonim në mënyrën e mirë të fjalës për portalin teknologjia. Portali vërtet ka pas nevoj për përmirsim sidomos në pjesën hyrëse (aty ku ti ke vënë një foto), por kështu si e ke bërë është komplet ndryshim nga ajo cka kam punuar unë aty. Një arsye tëetër është se nëpërmjet një stampe që quhet [[Stampa:Random number]] aty bëhej ndyshimi i artikujve të zgjedhur dhe fotografive në vizitat të ndyshme, këto artiuj që janë [[|Portal:Teknologji/Selected articles|këtu]] dhe këto foto që janë [[Portal:Teknologji/Selected pictures|këtu]], dmth nëse po më kupton janë lista artikujsh që ndërrohen automatikisht. Ti ke ndryshuar përmbajtjen . <p> i would like some pee pee enhancement pills</p>
 
Zgjidhja:Un ndryshimet e tua do ti kthej prapë në ndryshimet e fundit të bëra nga unë, nëse do bëje dizajnin e faqes përsëri por të lutem mos e mdrysho përmbajtjen, dhe mos i hic disa pjesë të pa plotësuara, sepse portali është në përpunim.
Anonymous user