Dallime mes rishikimeve të "Komunikimi"

40 bytes removed ,  3 vjet më parë
Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 79.106.126.66) dhe riktheu rishikimin 1860642 nga Tiimiii
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 79.106.126.66) dhe riktheu rishikimin 1860642 nga Tiimiii)
Sara Deda ka shpikur nje lloj komunikimi ...'''Komunikimi''' është ecuria që lejon gjallesat të shkëmbejnë |informacion]] nëpërmjet disa mënyrave dhe niveleve. Komunikimi kërkon që të gjitha palët të kuptojnë një gjuhë të përbashkët që mund të shkëmbehet. paraqet procesin e kalimit të informatave nga burimi përmes rrugëve të mesme deri te pranuesi, si dhe kalimin e reagimit të pranuesit përmes rrugëve të mesme deri te burimi. Komunikimi si i tillë në procesin e vet përfshin dy ose më shumë persona.
 
Sipas ligjit me ''komunikim'' nënkuptohet çdo shkëmbim ose bartje informacioni ndërmjet numrave të caktuar të palëve me anë të mjeteve të shërbimeve publike elektronike në dispozicion. Kjo nuk përfshin ndonjë informatë të bartur si pjesë e një shërbimi transmetues për publikun nëpërmjet rrjetit të komunikimit elektronik, përveç nëse informacioni ka të bëjë me palën, si klient, abonent, regjistrues të identifikueshëm ose shfrytëzuesin (përdoruesin) që merr informacionin.
== Elementet e komunikimit ==
Elementet bazë të komunikimit janë gjashteë:
1# '''dhenesi''' -
# ''
2 '''referati''' -
3# '''marresireferati''' -
4# '''kodimarresi''' -
5# '''mesazhikodi'''
#'''mesazhi'''
6 #"kanali"
 
==Llojet e komunikimit==