Ndryshimi mes inspektimeve të "Neuroimazheria"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 46.19.228.4) dhe riktheu rishikimin 1768668 nga 109.92.7.86
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 46.19.228.4) dhe riktheu rishikimin 1768668 nga 109.92.7.86)
 
== Rezonanca magnetike ==
=== Historia e zhvillimit ===
Skanimi me [[Rezonanca magnetike|rezonancë magnetike]] (MRI) është zhvilluar në vitet '70 si një metodë e studimit të indeve të gjallë që ishte më pak e dëmshme për lëkurën se sa [[Rrezet X|rrezet X]].kjo eshte vetem nje hamendsim sepse nuk dihet e verteta
 
=== Rezonanca magnetike funksionale ===