Hape menynë kryesore

Changes

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 95.107.255.254) dhe riktheu rishikimin 1857776 nga Electroman784
 
== Lidhje të jashtme ==
* [[AlbSoccer (Amëza)|AlbSoccer]]
* [http://www.freewebs.com/albsoccer/ në rrjetë]