Udha

Joined 18 prill 2015
v
U kthyen ndryshimet e 1l2l3k (diskutimet) në versionin e fundit nga Udha.
v (Hoqi mbrojtjen nga "Përdoruesi:Udha")
v (U kthyen ndryshimet e 1l2l3k (diskutimet) në versionin e fundit nga Udha.)
Etiketa: Rollback
''Kjo faqe është vandalizuar më 8 maj nga një IP vandale [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/185.22.172.17 së bashku me disa artikuj të tjerë]. Përderisa vandalizmat në gjithë artikujt tjerë janë zhbërë nga '''përdoruesi:1l2l3k''', kjo faqe ka mbetur e vandalizuar deri më 4 qershor kur vandalizmi u zhbë nga një IP tjetër vandale. Kur zhbëhen vandalizmat në gjitha faqet përveq faqes së përdoruesit që ka hedhur akuza për abuzime në drejtimin tënd, kjo nënkupton se injorimi është bërë qëllimisht nga 1l2l3k dhe paraqet rast të '''agresivitetit pasiv'''. Për më tepër [https://meta.wikimedia.org/wiki/User_talk:Udha shih këtu]
{{Përdorues i bllokuar}}
 
 
 
Hello. Unë jam Udha, i përndjekur politik në SQwiki. I bllokuar '''pa të drejtë''' më 16 prill për '''tre muaj''' me një akuzë të fabrikuar. Bllokimi i padrejtë dhe odiseja me të cilën u përballa, përveç dëmit që i ka shkaktuar SQwikit në cilësi dhe sasi, i ka shkaktuar edhe dëm në reputacion. Pres kërkimfalje nga personi përgjegjës në mënyrë që të më kthehet një pjesë e besimit dhe vullnetit për redaktim.
 
LAJMËRIM MBI BULETININ E UDHËS.
Shfrytëzoj rastin të njoftoj gjithë dashamirët që shpërndarja e samizdatit elektronik dygjuhësh "'''Buletini sekret i Udhës'''" u pauzua me rastin e përfundimit të bllokimit politik, por nga sot e tutje vazhdon prapë. Numri i katërt do të dalë pas një jave.