Ndryshimi mes inspektimeve të "Stavri Shkurti"

v
 
==Nderime==
Për meritat e tij artistike Stavri Shkurti është nderuar me titullin e lartë [[Artist i Popullit]], si dhe me titullin "Qytetar Nderi" i Korçës, pas vdekjes.<ref name="Gjançi">{{cite news|title= Heshtja e shkurtit, thyhet pas vdekjes : Artisti i Popullit Stavri Shkurti, nderohet me titullin "Qytetar Nderi" i Korçës, pas vdekjes|last=Gjançi|first=Jorgjeta|date=2 October 2003|publisher=Shekulli|pages=19|language=Albanian|accessdate=6 Septembershtator 2018}}</ref>
 
== Filmografia ==