Ndryshimi mes inspektimeve të "Stavri Shkurti"

 
==Nderime==
Për meritat e tij artistike Stavri Shkurti është nderuar me titullin e lartë [[Artist i Popullit]], si dhe me titullin "Qytetar Nderi" i Korçës, pas vdekjes.<ref name="Gjançi">{{cite news|url=http://korcareport.com/in-memoriam-stavri-shkurti-ylli-gurgullues-ne-piketakim-ditelindjen-dhe-ditevdekjen/|title=HeshtjaIn e shkurtit, thyhet pas vdekjes : Artisti i Popullitmemoriam/ Stavri Shkurti, nderohetylli megurgullues titullin "Qytetarpikëtakim Nderi"ditëlindjen idhe Korçës, pas vdekjes|last=Gjançi|first=Jorgjetaditëvdekjen.|date=25 Octobergusht 20032018|publisher=Shekulli|pages=19|language=AlbanianKorça Report|accessdate=6 shtator 2018}}</ref>
 
== Filmografia ==