Dallime mes rishikimeve të "Udhëheqës të shteteve në vitin 1914"

Replace with SVG. (GlobalReplace v0.6.5)
(U zëvendësua Red_Ensign_of_South_Africa_(1912-1928).svg me Red_Ensign_of_South_Africa_(1912-1951).svg)
(Replace with SVG. (GlobalReplace v0.6.5))
**# [[Victoriano Huerta]], President (1913–1914)
**# [[Francisco Carvajal]], President (1914)
* '''[[File:Dominion of Newfoundland Red Ensign.pngsvg|20px]][[Newfoundland]]'''
** Monark - [[George V]], Mbreti i Britanisë së Madhe dhe Irlandës (1910–1936)
** Guvernator - [[Walter Edward Davidson]] (1913–1917)