Dallime mes rishikimeve të "Mehdi Hasan (gazetar)"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
'''Mehdi Raza Hasan''' (është lindur në korrik të vitit 1979)<ref>[http://www.aljazeera.com/programmes/headtohead/2014/02/will-internet-set-us-free-201421392117702994.html ''Head to head – Will the internet set us free?''] Error in webarchive template: Check <code style="color:inherit; border:inherit; padding:inherit;">&#x7C;url=</code> value. Empty.
[[Kategoria:Webarchive template errors]]
. Al Jazeera English, 4 April 2014 (video, 47 mins), at 7:20 – 7:25 min</ref><ref>{{Cito web|url=https://beta.companieshouse.gov.uk/officers/1wPnnRkPaWz1hE1pgbDC8TsTKv8/appointments|title=Mehdi Raza HASAN - Personal Appointments (free information from Companies House)|archiveurl=https://web.archive.org/web/20170203073131/https://beta.companieshouse.gov.uk/officers/1wPnnRkPaWz1hE1pgbDC8TsTKv8/appointments|archivedate=3 February 2017|deadurl=no}}</ref><ref>{{Cito web|url=http://search.findmypast.co.uk/results/world-records/england-and-wales-births-1837-2006?firstname=raza&lastname=hasan&eventyear=1979&eventyear_offset=0|title=findmypast.co.uk|archiveurl=https://web.archive.org/web/20170202045819/http://search.findmypast.co.uk/results/world-records/england-and-wales-births-1837-2006?firstname=raza&lastname=hasan&eventyear=1979&eventyear_offset=0|archivedate=2 February 2017|deadurl=no}}</ref> ai është gazetar politik britanik, is a British political journalist, spiker dhe autor.
 
Hasan është bashkautor i biografisë së is Ed Miliband dhe redaktor politik i versionikversionitMbretësiMbretëris së Bashkuar të ''The Huffington Post''.<ref>{{Cito web|url=http://www.huffingtonpost.co.uk/mehdi-hasan/|title=Mehdi Hasan|accessdate=23 March 2013|publisher=Huffington Post|archiveurl=https://web.archive.org/web/20130402065544/http://www.huffingtonpost.co.uk/mehdi-hasan/|archivedate=2 April 2013|deadurl=no}}</ref> Ai është prezantues i emisoneve në Al Jazeera English: ''The Café'', ''Head to Head'' and ''UpFront''.<ref>{{Cito web|url=http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/profile/mehdi-hasan.html|title=Mehdi Hasan – Profile|accessdate=23 March 2013|publisher=Al Jazeera|archiveurl=https://web.archive.org/web/20130707023722/http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/profile/mehdi-hasan.html|archivedate=7 July 2013|deadurl=yes}}</ref>
 
Në 2015, Hasan u vendos në [[Uashington D.C.|Washington, D.C.]] për të punuar me kohë të plotë për Al Jazeera në ''UpFront''<ref name="AJ1214">[http://pr.aljazeera.com/post/105514616575/mehdi-hasan-to-host-new-weekly-show-on-al-jazeera "Mehdi Hasan to host new weekly show on Al Jazeera"] Error in webarchive template: Check <code style="color:inherit; border:inherit; padding:inherit;">&#x7C;url=</code> value. Empty.