Ndryshimi mes inspektimeve të "Perandoria Osmane"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.98.113.238) dhe riktheu rishikimin 1921254 nga Tschenarin
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.98.113.238) dhe riktheu rishikimin 1921254 nga Tschenarin)
 
== Bibliografia ==
* Marre nga PETRIKA THENGJILLI ''"Historia e Perandorisë Osmane"'' Tiranë 1997, fq. 177-197 ^^
 
== Lidhje të jashtme ==