Ndryshimi mes inspektimeve të "Erga kai hemerai"

Bdkes zhvendosi faqen Erga kai hemerai tek Punë dhe ditë
(Bdkes zhvendosi faqen Erga kai hemerai tek Punë dhe ditë)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Pa ndryshime)
139

edits