Hape menynë kryesore

Changes

rregullova gjera
| foto_madhësia = 250px
| emri i vërtetë = Llazar Sotir Gusho
| ditëlindja = [[27 Dhjetor]] [[18991898]]
| ditëvdekja = [[12 Nëntor]] [[1987]]
| vendlindja =[[Pogradec]], [[Shqipëri]]
}}
 
'''Llazar Sotir Gusho,''' ([[27 dhjetor]] [[18991898]] – [[12 nëntor]] [[1987]]), i njohur sime pseudonimin Lasgush Poradeci, ishte një poet dhe shkrimtar [[shqiptar]].
 
== Jeta ==
Anonymous user