Ndryshimi mes inspektimeve të "Kristalet"

6.114 bytes added ,  1 vit më parë
Faqe e re: Kristalet janë trupa të rregullt gjeometrik të kufizuar me sipërfaqe të rrafshëta. Studimi shkencor i kristaleve dhe formimi i kristaleve njihet si kristalografi. Procesi i formi...
(Faqe e re: Kristalet janë trupa të rregullt gjeometrik të kufizuar me sipërfaqe të rrafshëta. Studimi shkencor i kristaleve dhe formimi i kristaleve njihet si kristalografi. Procesi i formi...)
(Pa ndryshime)