Ndryshimi mes inspektimeve të "Burinca"

55 bytes removed ,  1 vit më parë
 
=== Feja dhe Arsimi ===
Ketu iu jan pervjedhur disa gabime ju lutemi ndryshoni:Banorët e fshatit ''Burincë'' përkatësisht të moshave të reja, ishin shkolluar në [[Mejtepe]]t e fshatit [[Myçybaba|Myçybabë]], e pastaj më vonë edhe në [[Llocë]], jo shumë njerëz kishin pasur fatin të shkolloheshin.E gjegjësisht gjatë luftës së dytë botërore, të cilët nuk kanë mundur fare të shkolloheshin për shkakë të luftës.
 
Më vonë pas luftës , që ishte hapur në [[Llocë]], pastaj u hap në Burincë më vitin 1952.Edhe pse ajo i takonte rajonit të Lipovicës, ishte e quajtur '''Shkolla e Burincës''', është në pronësi të Shaban I.Rexhepi. Është ndërtuar në vendin e quajtur ''Qeshmja e thatë''. Tani shumica dominuese e objektit është pothuajse e rrënuar, ku kanë mbetur vetëm gurët.