Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e misioneve diplomatike të Maqedonisë së Veriut"

* {{BEL}} 
** Bruksel (Ambasada)
* {{Flag|Bosnia and Herzegovina}}
* {{BiH}}
** [[Sarajeva|Sarajevë]] (Ambasada)
* {{BUL}}  
** [[Boni|Bon]] (Zyra e Degës)
** [[Mynihu|Mynih]] (Konsullata e Përgjithshme)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{GRE}}  
** [[Athina|Athinë]] (Zyra Ndërlidhëse)
** [[Selaniku|Selanik]] (Zyra për çështje konsullore, ekonomike dhe tregtare)
* {{Flag|Holy See}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Vatikani|Qyteti i Vatikanit]] (Ambasada)
* {{BiHHUN}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Budapesti|Budapest]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{ITA}}  
** [[Roma]] (Ambasada)
** [[Venecia]] (Konsullata e Përgjithshme)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{KOS}}  
** [[Prishtina|Prishtinë]] (Ambasada)
* {{MNE}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Podgorica]] (Ambasada)
* {{NED}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Haga|Hagë]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]] {{NOR}} 
** [[Oslo]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{POL}}  
** [[Varshava|Varshavë]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]] {{ROU}} 
** [[Bukureshti]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{RUS}}  
** [[Moska]] (Ambasada)
* {SRB}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Beogradi|Beograd]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]] {{SVN}} 
** [[Lubjana|Lubjanë]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]]{{ESP}}  
** [[Madridi|Madrid]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]] {{SWE}} 
** [[Stokholmi|Stokholm]] (Ambasada)
* {{CHE}} 
* [[null|lidhje=|kufi]]   
** [[Berna|Bern]] (Ambasada)
* {{UKR}}
* [[null|lidhje=|kufi]]  
** [[Kievi|Kiev]] (Ambasada)
* [[null|lidhje=|kufi]] {{UK}} 
** [[Londra|Londër]] ( Ambasada )
 
== Oqeani ==