Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e misioneve diplomatike të Maqedonisë së Veriut"

== Oqeani ==
 
* [[null|lidhje=|kufi]]{{AUS}}  
** [[Canberra]] (Ambasada)
** [[Melburni|Melbourne]] (Konsullata e Përgjithshme)
== Misione të tjera ndërkombëtare ==
 
* Bruksel (Misioni i Përhershëm në [[Bashkimi Evropian|Bashkimin Evropian]] dhe [[NATO]] )
* [[Gjeneva|Gjenevë]] (Misioni i Përhershëm në [[Organizata e Kombeve të Bashkuara|Kombet e Bashkuara]] dhe organizatat ndërkombëtare)