Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e misioneve diplomatike të Maqedonisë së Veriut"

** [[Athina|Athinë]] (Zyra Ndërlidhëse)
** [[Selaniku|Selanik]] (Zyra për çështje konsullore, ekonomike dhe tregtare)
* {{Flag|Holy See|}}
** [[Vatikani|Qyteti i Vatikanit]] (Ambasada)
* {{HUN}}