Dallime mes rishikimeve të "Zorra e trashë"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{pa referenca}}
{{cung}}
zorra trashe eshte egjat deri ne 1,5metra ka forme pikquditjsepatkoit te kthyer nga ana e kunder dhe eshte ujësa perunfimtare e tretjes se ushqimit e cila e pranon qullin nga zorra e holle dhe lëngun e tepërt e shendrron ne fekale(feces).
zorra e trashe ndahet ne:zorra e verbër,koloni,rektumi apo zorra drejt
zorra verbër gjendet ne pjesën e poshtme te abdomenti
koloni eshte i vendosur si ne form kornize neper zbrastirat e abdomenitabdomenitektumi përfundon me anus
rektumi përfundon me anus
Anonymous user