Ndryshimi mes inspektimeve të "Njësia administrative Zagori"

Njihet si nje komune me numer te larte te intelektualeve ne raport per banore.
 
Popullsia eshte pergjithesisht autoktone por ne perberje gjen dhe minoriteteminoritet vlleh dhe grek.
 
Pejsazhi natyror eshte mjaft i bukur por infrastruktura rrugore le per te deshiruar.
Anonymous user